Even snel iets mee pakken… Iets voor onderweg… Het begrip “to go” is een trend. Met de nieuwe Bakels Cakemix To Go maakt u in een handomdraai prachtige en smaakvolle cakes voor onderweg, tussendoor, per meter of stukje, éénvoudig en overal te consumeren. Naast de klassieke Marmercake en Chocoladecake kunt u met deze mix ook innovatieve en nieuwe creaties zoals Piña Colada Cake en Banoffee Cake op een simpele manier aan uw klanten presenteren. De nieuwe Bakels Cakemix To Go is vanaf heden verkrijgbaar. Naast een basisrecept ontvangt u 10 variatierecepten. Ook zijn de praktische bakvormen (58×10 cm) verkrijgbaar via Bakels.

Wilt u ook meer cake verkopen?
Bakels introduceerde afgelopen jaar succesvol een nieuw cakeconcept: Cake to Go. Met de speciale Bakels Cakemix To Go maakt u in een handomdraai heel veel verschillende, prachtige en smaakvolle cakes voor onderweg, tussendoor, per meter of stukje, éénvoudig en overal te consumeren.

Het Cake to Go principe
4 Stappen: Met Cake to Go aan de slag? Dat is heel simpel!
Bak 1 van de vele recepten in onze speciale Cake to Go bakblikken.
U kunt uw klanten zelf laten kiezen hoe groot het stuk cake moet zijn. U kunt de cake ook in kleinere stukken voorverpakken in cellofaanzakjes met de gratis meegeleverde Cake to Go-stickers.

4 Nieuwe recepten
Onze proefbakkers ontwikkelden de afgelopen periode 4 heerlijke nieuwe recepten op basis van de standaard Cakemix to go.
Wat dacht u van Amaretto Peach Cake? Of Pinda Caramel Cake?
Ook lekker: de Choco Coco Cake! En ook de Cappuccino Creme Cake mag zeker niet in uw assortiment ontbreken.

Download hier de nieuwe recepten.