Groep 1
Ingrediënt
KG
0.250
Monchou
0.220
Water
0.300
ei
0.150
Slagroom
0.210
Totaal gewicht: 1.130
Groep Afwerken
Ingrediënt
KG
Gebroken gebruneerde hazelnoten
0.250
Amandelstiften
0.250
0.500
Totaal gewicht: 1.000

Recept bodem:
1000 g Bakels Kanomix
100 g Zeeuwse bloem
312 g Boter
125 g Ei
30 g Bakels Cerasundi Speculaaskruiden

Werkwijze:
Verwerken als zetdeeg, uitrollen op 4 mm.
Uitsteken met bakring, Ø 16 cm .
Daarna 500 g Cheesecakebeslag bovenop de plak
in de ring doseren. Beslag glad strijken.

Werkwijze Cheesecake:
Laat de roomkaas op bakkerijtemperatuur
komen, los vervolgens goed op in het vocht.
Cheesecakemix toevoegen, mengen met de
vlinder 3 min langzaam, 1 min 2e versnelling.

Deegplak en beslag bakken.
180º C, ca. 50 min.

Afwerken:
250 g Gebroken hazelnoten
250 g Amandelstiften
500 g Verwarmde Bakels Millionairs Caramel
Kort mengen met de vlinder, 130 g per ring,
Ø 16 cm, doseren en glad strijken.
Bakken in ringen180º C, 7 min.
Na afkoelen deze plakken op het
Cheesecaketaartje leggen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cheesecake