Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Banana Bread Mix
1.000
(over)rijpe bananen
0.400
Plantaardige olie
0.100
Water
0.325
Totaal gewicht: 1.825

Methode

Prak de bananen met een vlindergarde in de
planeetmenger.
Voeg de overige ingrediënten toe.
Meng alles 4 minuten op de laagste versnelling tot
een homogene massa.
Vul een groot cakeblik met 1100 gram beslag.
Baktemperatuur: 160°C.
Baktijd: ±75 minuten.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Banana Bread Mix
1.000
(over)rijpe bananen
0.400
Plantaardige olie
0.100
Water
0.325
Totaal gewicht: 1.825

Methode

Prak de bananen met een vlindergarde in de
planeetmenger.
Voeg de overige ingrediënten toe.
Meng alles 4 minuten op de laagste versnelling tot
een homogene massa.
Vul een groot cakeblik met 1100 gram beslag.
Baktemperatuur: 160°C.
Baktijd: ±75 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Bananenbrood