Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Water
0.200
ei
0.300
Plantaardige olie
0.350
0.035
Totaal gewicht: 1.885
Groep Recept Cremess Superior
Ingrediënt
KG
0.015
Halfvolle melk
0.010
Water
0.010
Totaal gewicht: 0.035
Groep Recept Choco Cremess Superior
Ingrediënt
KG
0.010
0.010
Totaal gewicht: 0.020

Werkwijze Muffins:
Meng alle ingrediënten 5 minuten met een
vlindergarde in de 1ste versnelling van de
planeetmenger. Spuit 60-65 gram beslag in
een muffinvorm.
Bakken: 180ºC Baktijd: ca. 25 minuten

Werkwijze Cremess Superior:
Mix alle ingrediënten 3 minuten met een
garde in de hoogste versnelling.

Afwerking:
Maak een klein gat in het midden van de muffin.
Vullen met choco cremess superior tot de rand van
de muffin en bestrooi deze met cacaopoeder.
Opspuiten met oranje of blauw/grijs gekleurde
Cremess Superior

Decoreren naar eigen inzicht, bijv. door het
opleggen van een spinnenweb gespoten met
Bakels Chockex Puur.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Halloween

Eindproduct

Eindproduct

Muffins