vegan Freaky Chocolate Muffin
Deze lekkere vegan muffin maak je snel en gemakkelijk met vegan cakemix.
Deze lekkere vegan muffin maak je snel en gemakkelijk met vegan cakemix.
Meng de grondstoffen met een vlinder gedurende ca. 3 minuten op de middelste stand van de planeetmenger tot een glad beslag.
Vul de muffinvorm met beslag
Bakken: Ca. 25 minuten op 180°C
Dip de cake in de gesmolten Chockex Premium Dark Vegan PF en werk af met krullen van de Chockex Premium Dark vegan PF.
Botercrèmepoeder voor een luchtige crème met een volle smaak voor een wat zachtere creme.
Overzicht ProductenBakpoeder voor al het bakwerk. Geschikt voor blanke koek. Type: natrium pyrofosfaat + carbonaat. Richtdosering:1-3% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenNeutraal basispoeder voor extra luchtige bavarois. Zeer geschikt voor kwark- en yoghurtgebak, of desserts. Als vocht bijvoorbeeld gebruiken: mandarijnen in ...
Overzicht ProductenBeslagstabilisator in pastavorm voor alle eierbeslagen. Toevoeging: 50 gram per liter(ei + water).
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen uitstekend product dat vet uitbakken voorkomt en volume geeft aan de vullingen. Bij uitstek geschikt voor al het hartige ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227