Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Muffinmix
500.000
Raapolie
175.000
ei
150.000
Water
100.000
Totaal gewicht: 925.000

Methode

Meng alle ingrediënten 5 minuten met een vlindergarde in de 1ste versnelling van de planeetmenger. Spuit 60 gram beslag in een muffinvorm. Baktemperatuur: 200°C-180°C, Baktijd: ca.23 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Muffinmix
500.000
Raapolie
175.000
ei
150.000
Water
100.000
Totaal gewicht: 925.000

Methode

Meng alle ingrediënten 5 minuten met een vlindergarde in de 1ste versnelling van de planeetmenger. Spuit 60 gram beslag in een muffinvorm. Baktemperatuur: 200°C-180°C, Baktijd: ca.23 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake, Muffins

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.