Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Oliebollenmix N
1.000
Water (35°C)
0.980
Gewelde rozijnen (vulling)
0.600
Totaal gewicht: 2.580

Methode

Meng alle grondstoffen 5 minuten met een vlindergarde in de 2de versnelling tot het beslag van de zijkant loslaat. Meng de vulling door het beslag. Bulkrijs: 30 minuten. Sla het beslag goed door met de spatel.
Bakken in olie van 180°C. 6 minuten

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Oliebollenmix N
1.000
Water (35°C)
0.980
Gewelde rozijnen (vulling)
0.600
Totaal gewicht: 2.580

Methode

Meng alle grondstoffen 5 minuten met een vlindergarde in de 2de versnelling tot het beslag van de zijkant loslaat. Meng de vulling door het beslag. Bulkrijs: 30 minuten. Sla het beslag goed door met de spatel.
Bakken in olie van 180°C. 6 minuten

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Oliebollen

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Winter

Eindproduct

Eindproduct

Oliebollen