Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Oliebollenmix N
1,000.000
Water (35°C)
980.000
Gewelde rozijnen (vulling)
600.000
Totaal gewicht: 2,580.000

Methode

Meng alle grondstoffen 5 minuten met een vlindergarde in de 2de versnelling tot het beslag van de zijkant loslaat. Meng de vulling door het beslag. Bulkrijs: 30 minuten. Sla het beslag goed door met de spatel.
Bakken in olie van 180°C. 6 minuten

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Oliebollenmix N
1,000.000
Water (35°C)
980.000
Gewelde rozijnen (vulling)
600.000
Totaal gewicht: 2,580.000

Methode

Meng alle grondstoffen 5 minuten met een vlindergarde in de 2de versnelling tot het beslag van de zijkant loslaat. Meng de vulling door het beslag. Bulkrijs: 30 minuten. Sla het beslag goed door met de spatel.
Bakken in olie van 180°C. 6 minuten

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Oliebollen

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Winter

Eindproduct

Eindproduct

Oliebollen

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.