Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Oliebollenmix N
0.500
Water (35°C)
0.500
Gewelde rozijnen (vulling)
0.250
Totaal gewicht: 1.250

Methode

Meng alle grondstoffen 5 minuten met een vlindergarde in de 2de versnelling van de planeetmenger. Meng de vulling door het beslag. Bulkrijs: 45 minuten. Sla het beslag goed door.
Bakken in olie van 180°C.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Oliebollenmix N
0.500
Water (35°C)
0.500
Gewelde rozijnen (vulling)
0.250
Totaal gewicht: 1.250

Methode

Meng alle grondstoffen 5 minuten met een vlindergarde in de 2de versnelling van de planeetmenger. Meng de vulling door het beslag. Bulkrijs: 45 minuten. Sla het beslag goed door.
Bakken in olie van 180°C.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Oliebollen

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Winter

Eindproduct

Eindproduct

Oliebollen