Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1,000.000
Bakels kleinbroodpoeder
150.000
Roomboter
50.000
Gist
60.000
Zout
20.000
Water
540.000
Totaal gewicht: 1,820.000
Groep Recept Vulling
Ingrediënt
KG
Crème Fraîche
500.000
Bakels instant starch
40.000
Bieslook
75.000
Fijne ui
150.000
Gebakken spekjes
250.000
Fijne geraspte kaas
250.000
Totaal gewicht: 1,265.000

Methode

Deeg kneden: 4 min langzaam, 8 min snel.
Rusttijd deeg: 15 min. Plak uitrollen op 2.5 mm .
Breedte van de plak ca. 50 cm.

Plak bestrijken met crème fraiche.
De rest van de vulling mengen en deze over de
plak strooien.
Oprollen als koffiebroodje.
Snijden ongeveer 2 cm.
Op kleine pie plates zetten.(zoals bijv. appelbollen)
Bakplaat bekleden met bakpapier.
Narijs: 30 min.
Baktemperatuur: ±250˚C
Baktijd: ±12 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1,000.000
Bakels kleinbroodpoeder
150.000
Roomboter
50.000
Gist
60.000
Zout
20.000
Water
540.000
Totaal gewicht: 1,820.000
Groep Recept Vulling
Ingrediënt
KG
Crème Fraîche
500.000
Bakels instant starch
40.000
Bieslook
75.000
Fijne ui
150.000
Gebakken spekjes
250.000
Fijne geraspte kaas
250.000
Totaal gewicht: 1,265.000

Methode

Deeg kneden: 4 min langzaam, 8 min snel.
Rusttijd deeg: 15 min. Plak uitrollen op 2.5 mm .
Breedte van de plak ca. 50 cm.

Plak bestrijken met crème fraiche.
De rest van de vulling mengen en deze over de
plak strooien.
Oprollen als koffiebroodje.
Snijden ongeveer 2 cm.
Op kleine pie plates zetten.(zoals bijv. appelbollen)
Bakplaat bekleden met bakpapier.
Narijs: 30 min.
Baktemperatuur: ±250˚C
Baktijd: ±12 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

kleinbrood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.