Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
Bakels kleinbroodpoeder
0.150
Roomboter
0.050
Gist
0.060
Zout
0.020
Water
0.540
Totaal gewicht: 1.820
Groep Recept Vulling
Ingrediënt
KG
Crème Fraîche
0.500
Bakels instant starch
0.040
Bieslook
0.075
Fijne ui
0.150
Gebakken spekjes
0.250
Fijne geraspte kaas
0.250
Totaal gewicht: 1.265

Methode

Deeg kneden: 4 min langzaam, 8 min snel.
Rusttijd deeg: 15 min. Plak uitrollen op 2.5 mm .
Breedte van de plak ca. 50 cm.

Plak bestrijken met crème fraiche.
De rest van de vulling mengen en deze over de
plak strooien.
Oprollen als koffiebroodje.
Snijden ongeveer 2 cm.
Op kleine pie plates zetten.(zoals bijv. appelbollen)
Bakplaat bekleden met bakpapier.
Narijs: 30 min.
Baktemperatuur: ±250˚C
Baktijd: ±12 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
Bakels kleinbroodpoeder
0.150
Roomboter
0.050
Gist
0.060
Zout
0.020
Water
0.540
Totaal gewicht: 1.820
Groep Recept Vulling
Ingrediënt
KG
Crème Fraîche
0.500
Bakels instant starch
0.040
Bieslook
0.075
Fijne ui
0.150
Gebakken spekjes
0.250
Fijne geraspte kaas
0.250
Totaal gewicht: 1.265

Methode

Deeg kneden: 4 min langzaam, 8 min snel.
Rusttijd deeg: 15 min. Plak uitrollen op 2.5 mm .
Breedte van de plak ca. 50 cm.

Plak bestrijken met crème fraiche.
De rest van de vulling mengen en deze over de
plak strooien.
Oprollen als koffiebroodje.
Snijden ongeveer 2 cm.
Op kleine pie plates zetten.(zoals bijv. appelbollen)
Bakplaat bekleden met bakpapier.
Narijs: 30 min.
Baktemperatuur: ±250˚C
Baktijd: ±12 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

kleinbrood