Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kapsella Edelbeslag
250.000
ei
500.000
Suiker
250.000
Totaal gewicht: 1,000.000

Methode

Meng de ei met het suiker. Verwarm dit mengsel tot 30°C. Mix dit mengsel met een garde 5 minuten in de 3de versnelling van de planeetmenger. Spatel de gezeefde Kapsella Edelbeslag door het mengsel. Baktemperatuur: 200°C, Baktijd: ca.22 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kapsella Edelbeslag
250.000
ei
500.000
Suiker
250.000
Totaal gewicht: 1,000.000

Methode

Meng de ei met het suiker. Verwarm dit mengsel tot 30°C. Mix dit mengsel met een garde 5 minuten in de 3de versnelling van de planeetmenger. Spatel de gezeefde Kapsella Edelbeslag door het mengsel. Baktemperatuur: 200°C, Baktijd: ca.22 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Kapsel

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.