Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kapsella Edelbeslag
0.250
ei
0.500
Suiker
0.250
Totaal gewicht: 1.000

Methode

Meng de ei met het suiker. Verwarm dit mengsel tot 30°C. Mix dit mengsel met een garde 5 minuten in de 3de versnelling van de planeetmenger. Spatel de gezeefde Kapsella Edelbeslag door het mengsel. Baktemperatuur: 200°C, Baktijd: ca.22 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kapsella Edelbeslag
0.250
ei
0.500
Suiker
0.250
Totaal gewicht: 1.000

Methode

Meng de ei met het suiker. Verwarm dit mengsel tot 30°C. Mix dit mengsel met een garde 5 minuten in de 3de versnelling van de planeetmenger. Spatel de gezeefde Kapsella Edelbeslag door het mengsel. Baktemperatuur: 200°C, Baktijd: ca.22 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Kapsel