Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
0.020
Gist
0.020
Zout
0.020
Water
0.700
Totaal gewicht: 1.760

Methode

Kneed 2 minuten langzaam en 8 minuten snel een soepel deeg van ca. 25°C.
Voorrijs ca. 30 minuten.
Deeg licht platdrukken in de rijst/tarwe- gries en in een vorm naar wens steken.
Narijs ca. 50 minuten.
Afbakken in de oven op
ca. 230°C. met stoom Baktijd: ca. 20 minuten.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
0.020
Gist
0.020
Zout
0.020
Water
0.700
Totaal gewicht: 1.760

Methode

Kneed 2 minuten langzaam en 8 minuten snel een soepel deeg van ca. 25°C.
Voorrijs ca. 30 minuten.
Deeg licht platdrukken in de rijst/tarwe- gries en in een vorm naar wens steken.
Narijs ca. 50 minuten.
Afbakken in de oven op
ca. 230°C. met stoom Baktijd: ca. 20 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

BBQ

Eindproduct

Eindproduct

Krokantbrood