Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1,000.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
20.000
Gist
20.000
Zout
20.000
Water
700.000
Totaal gewicht: 1,760.000

Methode

Kneed 2 minuten langzaam en 8 minuten snel een soepel deeg van ca. 25°C.
Voorrijs ca. 30 minuten.
Deeg licht platdrukken in de rijst/tarwe- gries en in een vorm naar wens steken.
Narijs ca. 50 minuten.
Afbakken in de oven op
ca. 230°C. met stoom Baktijd: ca. 20 minuten.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1,000.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
20.000
Gist
20.000
Zout
20.000
Water
700.000
Totaal gewicht: 1,760.000

Methode

Kneed 2 minuten langzaam en 8 minuten snel een soepel deeg van ca. 25°C.
Voorrijs ca. 30 minuten.
Deeg licht platdrukken in de rijst/tarwe- gries en in een vorm naar wens steken.
Narijs ca. 50 minuten.
Afbakken in de oven op
ca. 230°C. met stoom Baktijd: ca. 20 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

BBQ

Eindproduct

Eindproduct

Krokantbrood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.