Groep 1
Ingrediënt
KG
%
Bloem
5.000
100.00
Water
3.100
62.00
0.200
4.00
Zout
0.075
1.50
Totaal gewicht: 8.375

WERKWIJZE
Weeg alle ingrediënten af in een spiraalkneder.
Kneed 5 minuten op lage snelheid en 6-7 minuten op hoge snelheid.

Laat het deeg 30 minuten rusten in een plastic bak, met een beetje olie ingesmeerd,
met een deksel erop, of in de koelkast tot de volgende dag.

Verdeel het deeg in gewenste stukken, opbollen en 15 minuten laten rusten.
Modelleer daarna het deeg tot de gewenste vorm.
Laat het deeg 50 minuten narijzen.
Bak op hoge starttemperatuur op 230°C met veel stoom.
Open de ovenschuif na de helft van de baktijd.
Totale baktijd 18-25 minuten, afhankelijk van
de grootte van de broden.
Geniet van het gebakken product.

 

Fermdor Active Durum is ontwikkeld met onze expertise in fermentatie. Wij hebben als doel consumenten onvergetelijke smaaksensaties te laten beleven.

Fermdor Active durum is een actief poedervormig verbetermiddel.

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Groot brood, Krokantbrood