BvB Kruidcake Kompleet

Houdbaarheid

Houdbaarheid

270 dagen

Soort

Soort

Poeder

Allergenen

Allergenen

Tarwe, Rogge, Soja, Melk

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kruidcakemix
0.500
Water (25°C)
0.250
Totaal gewicht: 0.750

Methode

Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 3 minuten in de 1ste versnelling van de planeetmenger.
Laat dit 1 uur staan.
Vul een klein cakeblik met 500 gram beslag
Baktemperatuur: 160°C-140°C (500 gram), Baktijd: ca.60 min.

Voedingsinformatie

Soort
Waarde
Energy (kJ)
1,564.00
Energy (Kcal)
373.00
Vet (g)
2.30
Vet (waarvan verzadigd) (g)
0.70
Koolhydraat (g)
79.40
Koolhydraten (waarvan suikers) (g)
47.30
Eiwit
2.30
Vezels (g)
6.70
Zout (g)
1.80
Natrium
701.10

Ingrediënten

Suiker, Tarwebloem, Roggebloem, Sojabloem, Gecarameliseerde suiker, Rijsmiddelen (E450; E500), Kruiden en specerijen (kaneel; gember; kruidnagel), Emuglator (E471), Zout, Glucosestroop, Verdikkingsmiddel (E415), Melkweiwit

Verpakking

Code
Grootte
Soort
Palletisatie
382800
15 KG
Zak
40

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kruidcakemix
0.500
Water (25°C)
0.250
Totaal gewicht: 0.750

Methode

Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 3 minuten in de 1ste versnelling van de planeetmenger.
Laat dit 1 uur staan.
Vul een klein cakeblik met 500 gram beslag
Baktemperatuur: 160°C-140°C (500 gram), Baktijd: ca.60 min.

Voedingsinformatie

Soort
Waarde
Energy (kJ)
1,564.00
Energy (Kcal)
373.00
Vet (g)
2.30
Vet (waarvan verzadigd) (g)
0.70
Koolhydraat (g)
79.40
Koolhydraten (waarvan suikers) (g)
47.30
Eiwit
2.30
Vezels (g)
6.70
Zout (g)
1.80
Natrium
701.10

Ingrediënten

Suiker, Tarwebloem, Roggebloem, Sojabloem, Gecarameliseerde suiker, Rijsmiddelen (E450; E500), Kruiden en specerijen (kaneel; gember; kruidnagel), Emuglator (E471), Zout, Glucosestroop, Verdikkingsmiddel (E415), Melkweiwit

Verpakking

Code
Grootte
Soort
Palletisatie
382800
15 KG
Zak
40