Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Slagroom (ongezoet)
0.500
Roomboter
0.100
Bakels Chocoladetruffel (of Hazelnoottruffel of Chocoladetruffel wit)
1.500
Totaal gewicht: 2.100

Methode

Werkwijze:

Bakels Truffel vermengen met
roomboter en de slagroom in een
langzaam lopende machine
toevoegen.

Alles tezamen enigszins luchtig
kloppen.

Doppen spuiten.

Koelen.

Daarna doorhalen door
Bakels Chockex

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Slagroom (ongezoet)
0.500
Roomboter
0.100
Bakels Chocoladetruffel (of Hazelnoottruffel of Chocoladetruffel wit)
1.500
Totaal gewicht: 2.100

Methode

Werkwijze:

Bakels Truffel vermengen met
roomboter en de slagroom in een
langzaam lopende machine
toevoegen.

Alles tezamen enigszins luchtig
kloppen.

Doppen spuiten.

Koelen.

Daarna doorhalen door
Bakels Chockex

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Truffel