Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Slagroom (ongezoet)
500.000
Roomboter
100.000
Bakels Chocoladetruffel (of Hazelnoottruffel of Chocoladetruffel wit)
1,500.000
Totaal gewicht: 2,100.000

Methode

Werkwijze:

Bakels Truffel vermengen met
roomboter en de slagroom in een
langzaam lopende machine
toevoegen.

Alles tezamen enigszins luchtig
kloppen.

Doppen spuiten.

Koelen.

Daarna doorhalen door
Bakels Chockex

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Slagroom (ongezoet)
500.000
Roomboter
100.000
Bakels Chocoladetruffel (of Hazelnoottruffel of Chocoladetruffel wit)
1,500.000
Totaal gewicht: 2,100.000

Methode

Werkwijze:

Bakels Truffel vermengen met
roomboter en de slagroom in een
langzaam lopende machine
toevoegen.

Alles tezamen enigszins luchtig
kloppen.

Doppen spuiten.

Koelen.

Daarna doorhalen door
Bakels Chockex

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Truffel

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.