Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
500.000
Bloem
250.000
Volkorenmeel
250.000
Gist
22.000
Water
500.000
Totaal gewicht: 1,522.000

Methode

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
1 kg.
Deeg 5 minuten los laten komen.
Daarna 400 gram Roomboter intoeren.
3-3-3
Na touren plak uitrollen op 8 mm.
Breedte van de plak: 25 cm.
Werkbank met kaas bestrooien.
Daarop deegplak leggen.
Deegplak met kaas bestrooien.
Iets aandrukken met rolstok.
Snijden: ca. 1,5 cm.
Als kaasstengels afwerken.
Bakken: ca. 25 min op 240°C

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
500.000
Bloem
250.000
Volkorenmeel
250.000
Gist
22.000
Water
500.000
Totaal gewicht: 1,522.000

Methode

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
1 kg.
Deeg 5 minuten los laten komen.
Daarna 400 gram Roomboter intoeren.
3-3-3
Na touren plak uitrollen op 8 mm.
Breedte van de plak: 25 cm.
Werkbank met kaas bestrooien.
Daarop deegplak leggen.
Deegplak met kaas bestrooien.
Iets aandrukken met rolstok.
Snijden: ca. 1,5 cm.
Als kaasstengels afwerken.
Bakken: ca. 25 min op 240°C

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Hartig

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.