Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1,500.000
Gist
-
Zout
-
BAKELS PAIN 1904
105.000
Water (100 gram bijwassen)
975.000
Olie
30.000
Totaal gewicht: 2,669.000

Methode

Vulling:
500 g Kaas
7,5 g Nootmuskaat
*tip gebruik oude of cheddar kaas dit is
sterker van smaak.
Kneden: 5 minuten langzaam 8 minuten snel.
Daarna vulling doordraaien.
Bulkrijs: 2 uur.
Deeg uitdrukken in een dichte bakplaat
60x40cm. Gebruik hierbij olijfolie.
Narijs: 70 min.
Bakken 230°C- teruglopend naar 210°C
Baktijd: 22-25 minuten (niet te lang zodat
product mooi zacht blijft)
Na het afkoelen plaat snijden in elke
gewenste vorm.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1,500.000
Gist
-
Zout
-
BAKELS PAIN 1904
105.000
Water (100 gram bijwassen)
975.000
Olie
30.000
Totaal gewicht: 2,669.000

Methode

Vulling:
500 g Kaas
7,5 g Nootmuskaat
*tip gebruik oude of cheddar kaas dit is
sterker van smaak.
Kneden: 5 minuten langzaam 8 minuten snel.
Daarna vulling doordraaien.
Bulkrijs: 2 uur.
Deeg uitdrukken in een dichte bakplaat
60x40cm. Gebruik hierbij olijfolie.
Narijs: 70 min.
Bakken 230°C- teruglopend naar 210°C
Baktijd: 22-25 minuten (niet te lang zodat
product mooi zacht blijft)
Na het afkoelen plaat snijden in elke
gewenste vorm.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

BBQ

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood, Hartig

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.