Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1.500
Gist
0.038
Zout
0.023
BAKELS PAIN 1904
0.105
Water (100 gram bijwassen)
0.975
Olie
0.030
Totaal gewicht: 2.670

Methode

Vulling:
350 g Roombrie
150 g Walnoten
*tip gebruik wat extra honing voor nog
meer smaak.
Kneden: 5 minuten langzaam 8 minuten snel.
Daarna vulling doordraaien.
Bulkrijs: 2 uur.
Deeg uitdrukken in een dichte bakplaat
60x40cm. Gebruik hierbij olijfolie.
Narijs: 70 min.
Bakken 230°C- teruglopend naar 210°C
Baktijd: 22-25 minuten (niet te lang zodat
product mooi zacht blijft)
Na het afkoelen plaat snijden in elke
gewenste vorm.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1.500
Gist
0.038
Zout
0.023
BAKELS PAIN 1904
0.105
Water (100 gram bijwassen)
0.975
Olie
0.030
Totaal gewicht: 2.670

Methode

Vulling:
350 g Roombrie
150 g Walnoten
*tip gebruik wat extra honing voor nog
meer smaak.
Kneden: 5 minuten langzaam 8 minuten snel.
Daarna vulling doordraaien.
Bulkrijs: 2 uur.
Deeg uitdrukken in een dichte bakplaat
60x40cm. Gebruik hierbij olijfolie.
Narijs: 70 min.
Bakken 230°C- teruglopend naar 210°C
Baktijd: 22-25 minuten (niet te lang zodat
product mooi zacht blijft)
Na het afkoelen plaat snijden in elke
gewenste vorm.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

BBQ

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood, Hartig