Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Briochemix
0.300
Bloem
1.000
Gist
0.060
Water
0.550
Totaal gewicht: 1.910

Methode

(50 gram van de 550 gram water inwassen)
Kneedtijd: 5 min- 6min.
Deegtemp: 26⁰C.
Afwegen: 1900 gram
Bolrijs: 5 min.
Opbollen/verdelen: Plaatsen in bakvorm
Strijken& decoreren: Met Ei, Met Sesamzaad
Rijskast: 85%- 32⁰C.
Narijs: 80 min.
Baktemp: 200 ⁰C.
Baktijd: Ca. 10 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Briochemix
0.300
Bloem
1.000
Gist
0.060
Water
0.550
Totaal gewicht: 1.910

Methode

(50 gram van de 550 gram water inwassen)
Kneedtijd: 5 min- 6min.
Deegtemp: 26⁰C.
Afwegen: 1900 gram
Bolrijs: 5 min.
Opbollen/verdelen: Plaatsen in bakvorm
Strijken& decoreren: Met Ei, Met Sesamzaad
Rijskast: 85%- 32⁰C.
Narijs: 80 min.
Baktemp: 200 ⁰C.
Baktijd: Ca. 10 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Winter, Zomer