(50 gram van de 550 gram water inwassen)
Kneedtijd: 5 min- 6min.
Deegtemp: 26⁰C.
Afwegen: 1900 gram
Bolrijs: 5 min.
Opbollen/verdelen: Plaatsen in bakvorm
Strijken& decoreren: Met Ei, Met Sesamzaad
Rijskast: 85%- 32⁰C.
Narijs: 80 min.
Baktemp: 200 ⁰C.
Baktijd: Ca. 10 min.
Bindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenConserveringsmiddel. Tegen leng. Type: calciumpropionaat Toevoeging: 0,2-0,4% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenVoor het langer houdbaar maken van verschillende bakproducten
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenWater/olie-emulsie voor perfecte lossing van alle broodsoorten en verschillende soorten banket, zonder verkolende eigenschappen. Houdt de bakplaat schoon. Bestel artikel!
Overzicht ProductenKompleetpoeder geschikt voor bijv. getoerd gerezen vlinders. Ook basisbeleg voor pizza. Voor een primasaus die niet zwart bakt.
Overzicht ProductenPoeder voor het vervaardigen van allerlei schuimproducten
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227