Groep 1
Ingrediënt
KG
6.000
sojamelk
4.000
Totaal gewicht: 10.000

Werkwijze Vegan Sponge Cake

 

Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 6 minuten op de hoogste stand.

Doseer het beslag  in een bakblik

Groep 1
Ingrediënt
KG
2.000
Water
5.000
4.000
Totaal gewicht: 11.000

Werkwijze Vegan bavaroise

 Meng alle ingrediënten en klop het 6 minuten op in de 3 de versnelling.

Spatel de Frisfruit Les Fruits vulling erdoor. Hiervoor kan je de volgende vegan Frisfruits gebruiken;

588100 Frisfruit LES FRUITS Aardbei

588000 Frisfruit LES FRUITS Kersen

588710 Frisfruit LES FRUITS Frambozen

Verwerk het beslag en laat het in de koelkast opstijven.

 

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Vegan

Eindproduct

Eindproduct

Bavarois