Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Vanille
0.040
Water
0.400
Plantaardige olie
0.400
Totaal gewicht: 1.840

Gebruik een vanille compound. Mix alle ingrediënten voor 3 minuten in de 2e versnelling van de planeetmenger tot een mooi homogeen beslag. Gebruik een wafelijzer en doseer ca. 30gr beslag op het wafelijzer met een spuitzak en bak deze goudbruin.

Groep 1
Ingrediënt
KG
0.440
Amandelstiften
0.600
Vanille
0.180
Slagroomvervanger (vegan)
0.400
Suiker
0.040
Totaal gewicht: 1.660

Sla de Vegan slagroomvervanger op met de suiker tot een lobbige massa.

Meng de gekoelde amandelmelk en Bakels plant-based bavaroise  en klop dit op tot een luchtige massa. Voeg de slagroomvervanger toe aan het opgeklopte bavaroise mengsel toe en meng dit, voeg daarna de Vanille compound toe en meng dit tot een mooie homogenen bavaroise.

 

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Plant-based, Vegan

Eindproduct

Eindproduct

Bavarois, Vegan gebak, Wafels