Groep 1
Ingrediënt
KG
0.100
Water (20° - 25°C)
0.125
Slagroom (ongezoet)
0.500
0.300
Totaal gewicht: 1.025

Werkwijze Bavaroise

Klop de slagroom met een garde op tot yoghurtdikte. Meng daarna pas Fond Royale met het water tot een gladde massa. Spatel het mengsel door de geklopte slagroom. Voeg vervolgens de gepureerde fruitvulling er door.

 

Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
Totaal gewicht: 2.000

Werkwijze Mazarinbeslag

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng met een vlinder de boter zalvig, en voeg de Mazarin mix toe. Voeg in 4 delen de ei toe, even kort na draaien. Vul een bakplaat met ca 1 cm beslag

Bakken

180°C. Baktijd: ca. 25 minuten

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Valentijn

Eindproduct

Eindproduct

Bavarois