Overzicht
Voor Harde Wener, sloffen en gevulde koekdeeg. Met natuurlijke smaakstoffen voor een optimale smaak.
Koel en droog bewaren
270 dagen
Poeder
Lupine
Meng alle ingrediënten met een deeghaak tot een deeg.
Rol het deeg uit op 8 mm en steek het deeg uit met een rondoring.
Spuit in het midden bijv. een bakvaste vruchtenvulling,
of bakvaste roomvulling.
Baktemperatuur: 180°C, Baktijd: ca.20 min
Tarwebloem, Suiker, Lupinemeel, Rijsmiddelen (E450; E500), Maïszetmeel, Natuurlijke aroma
Meng alle ingrediënten met een deeghaak tot een deeg.
Rol het deeg uit op 8 mm en steek het deeg uit met een rondoring.
Spuit in het midden bijv. een bakvaste vruchtenvulling,
of bakvaste roomvulling.
Baktemperatuur: 180°C, Baktijd: ca.20 min
Tarwebloem, Suiker, Lupinemeel, Rijsmiddelen (E450; E500), Maïszetmeel, Natuurlijke aroma