Al onze producten zijn zo ontworpen dat ze aansluiten op de plaatselijke vraag van de consument en de processen van onze klanten.
Ons team van toepassingsspecialisten heeft een groot aantal recepten ontwikkeld om onze veelzijdige producten voor het voetlicht te brengen.
Het ontwikkelen van toonaangevende ingrediënten met topfaciliteiten in de industrie in samenwerking met klanten over de hele wereld.
Onze toewijding gaat verder dan de ingrediënten die we maken. Onze rijke geschiedenis in onderzoek en ontwikkeling en innovatie is de grondslag voor onze voortdurende investering in partnerschappen met mensen en klanten.
Deze grondstoffen tot een glad deeg verwerken. Uitrollen ter dikte van 2-3 mm en op de bekende manier verwerken. Door de toevoeging van de bovenstaande 80 gram W-bloem verkrijgt men een gevulde koek die rustiger bakt.
Verpakken
Banket
Stukswerk
Koek
Met een optimale smaak. Ook voor Harde Wener en gevulde koekendeeg.