Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kanomix
800.000
Margarine of boter
250.000
ei
100.000
W-bloem
80.000
Totaal gewicht: 1,230.000

Methode

Deze grondstoffen tot een glad deeg verwerken. Uitrollen ter dikte van 2-3 mm en op de bekende manier verwerken.
Door de toevoeging van de bovenstaande 80 gram W-bloem verkrijgt men een gevulde koek die rustiger bakt.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kanomix
800.000
Margarine of boter
250.000
ei
100.000
W-bloem
80.000
Totaal gewicht: 1,230.000

Methode

Deze grondstoffen tot een glad deeg verwerken. Uitrollen ter dikte van 2-3 mm en op de bekende manier verwerken.
Door de toevoeging van de bovenstaande 80 gram W-bloem verkrijgt men een gevulde koek die rustiger bakt.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.