Radler taartje. ( 6-8 persoons)
Recept Kanodeeg:
Bakels Kanomix 1000 gram
Heel ei 125 gram
Boter 315 gram
Werkwijze Kanodeeg:
Draai alle ingredienten kort tot een homogeen
deeg en laat dit gedurende enige tijd rusten in
de koeling.
Werkwijze:
Rol het Kanodeeg uit op 4 mm en steek ronde
plakken uit op het juiste formaat.
Bak deze plakken op 180 ºC gedurende ca.15
minuten.
Steek de plakken direct na het bakken uit zodat
deze met iets ruimte in de bavaroisering past.
Sla de slagroom op met een garde (yoghurtdikte).
Meng de Bakels Moussemix Neutral met het
Radlerbier tot een gladde massa.
Maak ‘familie ‘ met de slagroom.
Smeer het koekplakje in met een witte chocolade
als barriere voor het vocht.
Zet de ring hierom heen en doseer ca.150 gram
van de Mousse.
Leg een dun kapselplakje op de bavaroise en
vul de ring verder af met bavaroise (ca.375 gram.)
laat het geheel gedurende 1 uur opstijven in de
koeling en zet het taartje dan in de vriezer.
Afwerking:
Decoreer de bovenzijde van het taartje met
Bakels Diamond Glaze (spiegel)
Werk het geheel af met 2 schijfjes citroen.
Bavaroise/Crémepoeders, Bavaroise
Basismix voor luchtige Mousse, naar eigen inzicht op smaak te brengen.
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227