Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Moussemix Neutral
200.000
Radlerbier 2.0 of 0.0%
250.000
Ongzoete slagroom
1,000.000
Totaal gewicht: 1,450.000

Methode

Radler taartje. ( 6-8 persoons)

Recept Kanodeeg:
Bakels Kanomix 1000 gram
Heel ei 125 gram
Boter 315 gram

Werkwijze Kanodeeg:
Draai alle ingredienten kort tot een homogeen
deeg en laat dit gedurende enige tijd rusten in
de koeling.

Werkwijze:
Rol het Kanodeeg uit op 4 mm en steek ronde
plakken uit op het juiste formaat.
Bak deze plakken op 180 ºC gedurende ca.15
minuten.
Steek de plakken direct na het bakken uit zodat
deze met iets ruimte in de bavaroisering past.
Sla de slagroom op met een garde (yoghurtdikte).
Meng de Bakels Moussemix Neutral met het
Radlerbier tot een gladde massa.
Maak ‘familie ‘ met de slagroom.
Smeer het koekplakje in met een witte chocolade
als barriere voor het vocht.
Zet de ring hierom heen en doseer ca.150 gram
van de Mousse.
Leg een dun kapselplakje op de bavaroise en
vul de ring verder af met bavaroise (ca.375 gram.)
laat het geheel gedurende 1 uur opstijven in de
koeling en zet het taartje dan in de vriezer.

Afwerking:
Decoreer de bovenzijde van het taartje met
Bakels Diamond Glaze (spiegel)
Werk het geheel af met 2 schijfjes citroen.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Moussemix Neutral
200.000
Radlerbier 2.0 of 0.0%
250.000
Ongzoete slagroom
1,000.000
Totaal gewicht: 1,450.000

Methode

Radler taartje. ( 6-8 persoons)

Recept Kanodeeg:
Bakels Kanomix 1000 gram
Heel ei 125 gram
Boter 315 gram

Werkwijze Kanodeeg:
Draai alle ingredienten kort tot een homogeen
deeg en laat dit gedurende enige tijd rusten in
de koeling.

Werkwijze:
Rol het Kanodeeg uit op 4 mm en steek ronde
plakken uit op het juiste formaat.
Bak deze plakken op 180 ºC gedurende ca.15
minuten.
Steek de plakken direct na het bakken uit zodat
deze met iets ruimte in de bavaroisering past.
Sla de slagroom op met een garde (yoghurtdikte).
Meng de Bakels Moussemix Neutral met het
Radlerbier tot een gladde massa.
Maak ‘familie ‘ met de slagroom.
Smeer het koekplakje in met een witte chocolade
als barriere voor het vocht.
Zet de ring hierom heen en doseer ca.150 gram
van de Mousse.
Leg een dun kapselplakje op de bavaroise en
vul de ring verder af met bavaroise (ca.375 gram.)
laat het geheel gedurende 1 uur opstijven in de
koeling en zet het taartje dan in de vriezer.

Afwerking:
Decoreer de bovenzijde van het taartje met
Bakels Diamond Glaze (spiegel)
Werk het geheel af met 2 schijfjes citroen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Zomer

Eindproduct

Eindproduct

Taart

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.