Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1,000.000
BAKELS PAIN 1904
70.000
Zout
15.000
Gist
25.000
Water
650.000
Totaal gewicht: 1,760.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Verse appelblokjes
500.000
Totaal gewicht: 500.000

Methode

Mengtijd: 4 minuten
Kneedtijd: 6 minuten
Daarna appels doordraaien.

Deegtemperatuur: ±26˚C
Bulkrijs in geoliede bak: 60 minuten

Verdeel in gewenst gewicht en vorm
(het deeg niet teveel doorslaan)

Narijs: ±30 minuten
(afgedekt, buiten de rijskast)
Baktemperatuur: ±240˚C
Baktijd: ±25 minuten

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1,000.000
BAKELS PAIN 1904
70.000
Zout
15.000
Gist
25.000
Water
650.000
Totaal gewicht: 1,760.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Verse appelblokjes
500.000
Totaal gewicht: 500.000

Methode

Mengtijd: 4 minuten
Kneedtijd: 6 minuten
Daarna appels doordraaien.

Deegtemperatuur: ±26˚C
Bulkrijs in geoliede bak: 60 minuten

Verdeel in gewenst gewicht en vorm
(het deeg niet teveel doorslaan)

Narijs: ±30 minuten
(afgedekt, buiten de rijskast)
Baktemperatuur: ±240˚C
Baktijd: ±25 minuten

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.