Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
BAKELS PAIN 1904
0.070
Zout
0.015
Gist
0.025
Water
0.650
Totaal gewicht: 1.760
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Verse appelblokjes
0.500
Totaal gewicht: 0.500

Methode

Mengtijd: 4 minuten
Kneedtijd: 6 minuten
Daarna appels doordraaien.

Deegtemperatuur: ±26˚C
Bulkrijs in geoliede bak: 60 minuten

Verdeel in gewenst gewicht en vorm
(het deeg niet teveel doorslaan)

Narijs: ±30 minuten
(afgedekt, buiten de rijskast)
Baktemperatuur: ±240˚C
Baktijd: ±25 minuten

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
BAKELS PAIN 1904
0.070
Zout
0.015
Gist
0.025
Water
0.650
Totaal gewicht: 1.760
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Verse appelblokjes
0.500
Totaal gewicht: 0.500

Methode

Mengtijd: 4 minuten
Kneedtijd: 6 minuten
Daarna appels doordraaien.

Deegtemperatuur: ±26˚C
Bulkrijs in geoliede bak: 60 minuten

Verdeel in gewenst gewicht en vorm
(het deeg niet teveel doorslaan)

Narijs: ±30 minuten
(afgedekt, buiten de rijskast)
Baktemperatuur: ±240˚C
Baktijd: ±25 minuten

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood