Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
5.000
5.000
Gist
0.700
Zout
0.150
Water
4.300
Totaal gewicht: 15.150

Werkwijze      

Kneed een soepel deeg met de spiraalkneder, 4 Min 1ste versnelling en 6 Min 2e versnelling.
Deegtemperatuur 26°C .

Direct de suikernibs met de cerasundi doordraaien, vervolgens de speculaasjes doordraaien.

Afewegen op ca 450 gram

Vormen en in bakblikken leggen

Narijs ca. 40 minuten
Bakken: ca 25 minuten bij 210°C

 

Groep 1
Ingrediënt
KG
Suikernibs
5.000
Cerasundi Speculaaskruiden
0.030
Speculaas brokken
2.000
Totaal gewicht: 7.030
Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Sint

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood