Groep 1
Ingrediënt
KG
500.000
Bloem
0.500
Geblende groenten
0.500
Mediterraanse kruiden
0.004
Gist
0.040
Olie
0.100
Water
0.025
Totaal gewicht: 501.169
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Courgette
0.020
Wortel
0.100
Paprika
0.100
Totaal gewicht: 0.220

"Kneden: 5 min langzaam, 6 min snel.
Afwegen: 300 g middel-tulband, 50 g klein.
Opbollen, 15 min bolrijs, opmaken voor gewenste vorm.
Narijs 45-60 min. (afhankelijk van grootte en gewicht).
Bakken: Inschieten 245° (middel) 225° (klein) direct terug naar 210°C
Baktijd: 25 min (middel), 10 min (klein)."

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood