Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
Bakels Roompoeder classic
0.060
Totaal gewicht: 2.060

Methode

Recept - Chocolade Cake:

BAKELS Cakemix To Go 750 g
Boter 340 g
Ei 375 g
Water 75 g
Cacao poeder 60 g

Recept - Banaan vulling:
Banaan 350 g
BAKELS Millionairs Caramel 90 g
BAKELS instant Starch 20 g

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Cake Basis: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de laagste stand.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de laagste stand.
Banaan vulling: Prak de banaan in de planeet menger. Warm de BAKELS millionaires Caramel op en meng het met de banaan en de BAKELS instant starch.
Vullen: Doseer 850 g Cake Basis in het blik en strijk het glad. Spuit 230 g banaanvulling in het midden (3 lijnen).
Doseer vervolgens 600 g Chocolade Cake beslag. Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Overgieten met Millionairs Caramel. Decoratie met caramel blokjes.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
Bakels Roompoeder classic
0.060
Totaal gewicht: 2.060

Methode

Recept - Chocolade Cake:

BAKELS Cakemix To Go 750 g
Boter 340 g
Ei 375 g
Water 75 g
Cacao poeder 60 g

Recept - Banaan vulling:
Banaan 350 g
BAKELS Millionairs Caramel 90 g
BAKELS instant Starch 20 g

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Cake Basis: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de laagste stand.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de laagste stand.
Banaan vulling: Prak de banaan in de planeet menger. Warm de BAKELS millionaires Caramel op en meng het met de banaan en de BAKELS instant starch.
Vullen: Doseer 850 g Cake Basis in het blik en strijk het glad. Spuit 230 g banaanvulling in het midden (3 lijnen).
Doseer vervolgens 600 g Chocolade Cake beslag. Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Overgieten met Millionairs Caramel. Decoratie met caramel blokjes.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake