Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1,000.000
Bosbessen
500.000
ei
500.000
Bakels Roompoeder classic
60.000
Totaal gewicht: 2,060.000

Methode

Recept - Chocolade Cake:
BAKELS Cakemix To Go 750 g

Boter 340 g
Ei 375 g
Water 75 g
Cacao poeder 60 g
Recept - Banaan vulling:
Banaan 350 g
BAKELS Millionairs Caramel 90 g
BAKELS instant Starch 20 g

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Cake Basis: Meng alle ingre- diënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de laagste stand. Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de laagste stand. Banaan vulling: Prak de banaan in de planeet menger. Warm de BAKELS millionaires Caramel op en meng het met de banaan en de BAKELS instant starch. Vullen: Doseer 850 g Cake Basis in het blik en strijk het glad. Spuit 230 g banaanvulling in het midden (3 lijnen). Doseer vervolgens 600 g Chocolade Cake beslag. Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Overgieten met Millionairs Caramel. Decoratie met caramel blokjes.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1,000.000
Bosbessen
500.000
ei
500.000
Bakels Roompoeder classic
60.000
Totaal gewicht: 2,060.000

Methode

Recept - Chocolade Cake:
BAKELS Cakemix To Go 750 g

Boter 340 g
Ei 375 g
Water 75 g
Cacao poeder 60 g
Recept - Banaan vulling:
Banaan 350 g
BAKELS Millionairs Caramel 90 g
BAKELS instant Starch 20 g

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Cake Basis: Meng alle ingre- diënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de laagste stand. Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de laagste stand. Banaan vulling: Prak de banaan in de planeet menger. Warm de BAKELS millionaires Caramel op en meng het met de banaan en de BAKELS instant starch. Vullen: Doseer 850 g Cake Basis in het blik en strijk het glad. Spuit 230 g banaanvulling in het midden (3 lijnen). Doseer vervolgens 600 g Chocolade Cake beslag. Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Overgieten met Millionairs Caramel. Decoratie met caramel blokjes.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.