Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.450
ei
0.500
Cacaopoeder
0.080
Bakels Roompoeder classic
0.060
Totaal gewicht: 2.090

Methode

Recept – Cheesecakemix:
BAKELS Cheesecakemix 250 g
Monchou 220 g
Water 300 g
Ei 150 g
Slagroom 210 g
Recept – Kersen vulling:
BAKELS Frisfruit kersen 200 g

BAKELS Cheesecake 200 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Choco Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Cheesecakemix: Laat de roomkaas op bakkerijtemperatuur komen, los vervolgens goed op in het vocht. Cheesecakemix toevoegen, mengen met de vlinder 3 minuten langzaam, 1 minuut 2e versnelling. Kersen vulling: Meng alle ingrediënten samen. Vullen: Vul 1100 gram choco cake in het blik. Spuit 330 g kersenvulling in 3 lijnen erop. Bakken: 160°C /140°C – 50 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Met chockex krullen beleggen en met decoratiesneeuw afwerken.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.450
ei
0.500
Cacaopoeder
0.080
Bakels Roompoeder classic
0.060
Totaal gewicht: 2.090

Methode

Recept – Cheesecakemix:
BAKELS Cheesecakemix 250 g
Monchou 220 g
Water 300 g
Ei 150 g
Slagroom 210 g
Recept – Kersen vulling:
BAKELS Frisfruit kersen 200 g

BAKELS Cheesecake 200 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Choco Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Cheesecakemix: Laat de roomkaas op bakkerijtemperatuur komen, los vervolgens goed op in het vocht. Cheesecakemix toevoegen, mengen met de vlinder 3 minuten langzaam, 1 minuut 2e versnelling. Kersen vulling: Meng alle ingrediënten samen. Vullen: Vul 1100 gram choco cake in het blik. Spuit 330 g kersenvulling in 3 lijnen erop. Bakken: 160°C /140°C – 50 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Met chockex krullen beleggen en met decoratiesneeuw afwerken.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake