Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
Bakels Roompoeder classic
0.060
Totaal gewicht: 2.060

Methode

Recept – Cheesecakemix:
BAKELS Cheesecakemix 250 g
Monchou 220 g
Water 300 g
Ei 150 g
Slagroom 210 g
BAKELS Frutojam Abrikozen 180 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Cheesecakemix: Laat de roomkaas op bakkerijtemperatuur komen, los vervolgens goed op in het vocht. Cheesecakemix toevoegen, mengen met de vlinder 3 minuten langzaam, 1 minuut 2e versnelling. Vullen: 700 gram basis cake in het blik doseren. Spuit hier 180 g BAKELS Frutojam Abrikozen op en glad strijken. Dan 660 g Cheesecakemix doseren en gladstrijken. Strooi 20 g amandel schaafsel over het beslag. Bakken: 160°C /140°C – 60 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Met decoratiesneeuw afwerken.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
Bakels Roompoeder classic
0.060
Totaal gewicht: 2.060

Methode

Recept – Cheesecakemix:
BAKELS Cheesecakemix 250 g
Monchou 220 g
Water 300 g
Ei 150 g
Slagroom 210 g
BAKELS Frutojam Abrikozen 180 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Cheesecakemix: Laat de roomkaas op bakkerijtemperatuur komen, los vervolgens goed op in het vocht. Cheesecakemix toevoegen, mengen met de vlinder 3 minuten langzaam, 1 minuut 2e versnelling. Vullen: 700 gram basis cake in het blik doseren. Spuit hier 180 g BAKELS Frutojam Abrikozen op en glad strijken. Dan 660 g Cheesecakemix doseren en gladstrijken. Strooi 20 g amandel schaafsel over het beslag. Bakken: 160°C /140°C – 60 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Met decoratiesneeuw afwerken.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake