Recept – Kokosmakronenmix:
BAKELS Kokosmakronenmix 1000 g
Kokend water 250 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Ananas Cake: Meng alle ingrediënten, behalve de ananas, met de vlinder gedurende 5 minuten op de laagste stand. Snij de ananas in stukjes en meng het met het beslag. Kokosmakronenmix: Breng het water aan de kook. Meng alle grondstoffen 10 minuten met een vlinder in de 1ste versnelling van de planeetmenger tot een taai wit beslag. Vullen: Spuit 320 gram kokosmakronenmix in het blik (spuit 10). Vul 900 gram ananas beslag in het blik en strijk het glad. Spuit 170 gram kokosmakronenbeslag op ( 3 lijnen, spuit 10). Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Met decoratie sneeuw , grove kokosrasp en witte chocodrups.