Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Winter Wonder Cake mix
1.000
Boter
0.600
Ei (heel)
0.500
Totaal gewicht: 2.100

Methode

Boter zalvig draaien (niet luchtig).
Ei en Winter Wonder Cakemix toevoegen.
Geheel met de vin gedurende 4 minuten in de middelste versnelling.
Kerststervorm afvullen met 150 gram beslag.
Bakken: 180 ⁰C.
Baktijd: ca. 30 minuten.
Afwerken: met Kerstkransjes kruimeldeeg.
Recept Kerstkransjes kruimeldeeg:
300 gram Kristalsuiker
300 gram Boter
450 gram Bloem
250 gram Amandelschaafsel
200 gram Parelsuiker P2.

Werkwijze Kerstkransjes kruimeldeeg:

Snijdt de boter (koud) in blokjes en meng dit met de bloem en kristalsuiker.
Niet te lang mengen, anders wordt het een deeg.
Roer vervolgens de amandelschaafsel en de parelsuiker door de kruimels

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Winter Wonder Cake mix
1.000
Boter
0.600
Ei (heel)
0.500
Totaal gewicht: 2.100

Methode

Boter zalvig draaien (niet luchtig).
Ei en Winter Wonder Cakemix toevoegen.
Geheel met de vin gedurende 4 minuten in de middelste versnelling.
Kerststervorm afvullen met 150 gram beslag.
Bakken: 180 ⁰C.
Baktijd: ca. 30 minuten.
Afwerken: met Kerstkransjes kruimeldeeg.
Recept Kerstkransjes kruimeldeeg:
300 gram Kristalsuiker
300 gram Boter
450 gram Bloem
250 gram Amandelschaafsel
200 gram Parelsuiker P2.

Werkwijze Kerstkransjes kruimeldeeg:

Snijdt de boter (koud) in blokjes en meng dit met de bloem en kristalsuiker.
Niet te lang mengen, anders wordt het een deeg.
Roer vervolgens de amandelschaafsel en de parelsuiker door de kruimels

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Kerst

Eindproduct

Eindproduct

Cake