Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1.000
Boter
0.315
Ei (heel)
0.050
Totaal gewicht: 1.365

Methode

Werkwijze:
Bakels Spelt Banket Mix boter,ei en het water
mengen tot een homogeen deeg.
Deeg na rusttijd in de koeling:
Uitrollen 3 mm, uitsteken en op plaat leggen.
Afgeslapte spijs opspuiten. Deegplakje er op, 3mm. 2 maal strijken met ei. Baktemperatuur: ca. 230°C.
Baktijd: ca. 8-10 minuten. Evt .iets bloem toevoegen als blijkt dat deeg teveel drijft. ( 50 gram)

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1.000
Boter
0.315
Ei (heel)
0.050
Totaal gewicht: 1.365

Methode

Werkwijze:
Bakels Spelt Banket Mix boter,ei en het water
mengen tot een homogeen deeg.
Deeg na rusttijd in de koeling:
Uitrollen 3 mm, uitsteken en op plaat leggen.
Afgeslapte spijs opspuiten. Deegplakje er op, 3mm. 2 maal strijken met ei. Baktemperatuur: ca. 230°C.
Baktijd: ca. 8-10 minuten. Evt .iets bloem toevoegen als blijkt dat deeg teveel drijft. ( 50 gram)

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Spelt, Stukswerk