Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1,000.000
Boter
315.000
Ei (heel)
50.000
Totaal gewicht: 1,365.000

Methode

Werkwijze:
Bakels Spelt Banket Mix boter,ei en het water
mengen tot een homogeen deeg.
Deeg na rusttijd in de koeling:
Uitrollen 3 mm, uitsteken en op plaat leggen.
Afgeslapte spijs opspuiten. Deegplakje er op, 3mm. 2 maal strijken met ei. Baktemperatuur: ca. 230°C.
Baktijd: ca. 8-10 minuten. Evt .iets bloem toevoegen als blijkt dat deeg teveel drijft. ( 50 gram)

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1,000.000
Boter
315.000
Ei (heel)
50.000
Totaal gewicht: 1,365.000

Methode

Werkwijze:
Bakels Spelt Banket Mix boter,ei en het water
mengen tot een homogeen deeg.
Deeg na rusttijd in de koeling:
Uitrollen 3 mm, uitsteken en op plaat leggen.
Afgeslapte spijs opspuiten. Deegplakje er op, 3mm. 2 maal strijken met ei. Baktemperatuur: ca. 230°C.
Baktijd: ca. 8-10 minuten. Evt .iets bloem toevoegen als blijkt dat deeg teveel drijft. ( 50 gram)

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Spelt, Stukswerk

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.