Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
American Browniemix
0.750
Margarine of boter
0.075
ei
0.190
Water
0.155
Rumpasta
0.028
Totaal gewicht: 1.198

Methode

Mengen: alles tezamen 3 minuten met de vlinder, stand 2 van de klutsmachine. Pan Ø 26 cm: licht invetten.1000 gram beslag in het bakblik. Bakken: 170 ⁰C / 150 ⁰C (boven / onder) Baktijd: 50 minuten. Afwerking: Na afkoeling, taart doorsnijden en 175 gram Bakels Millionairs Caramel op onderste plak strijken, daarna bovenste plak er op. Taart overgieten met Bakels Chocolade Truffel. Als de truffel gedroogd is, punten snijden en afwerken.

Werkwijze Créme:
Alle ingrediënten 3 min. opkloppen met garde in hoogste versnelling
Recept creme:
Recept Créme:

Bakels Cremess Superior 150 gram
Melk 100 gram
Water 100 gram
Groene kleurstof

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
American Browniemix
0.750
Margarine of boter
0.075
ei
0.190
Water
0.155
Rumpasta
0.028
Totaal gewicht: 1.198

Methode

Mengen: alles tezamen 3 minuten met de vlinder, stand 2 van de klutsmachine. Pan Ø 26 cm: licht invetten.1000 gram beslag in het bakblik. Bakken: 170 ⁰C / 150 ⁰C (boven / onder) Baktijd: 50 minuten. Afwerking: Na afkoeling, taart doorsnijden en 175 gram Bakels Millionairs Caramel op onderste plak strijken, daarna bovenste plak er op. Taart overgieten met Bakels Chocolade Truffel. Als de truffel gedroogd is, punten snijden en afwerken.

Werkwijze Créme:
Alle ingrediënten 3 min. opkloppen met garde in hoogste versnelling
Recept creme:
Recept Créme:

Bakels Cremess Superior 150 gram
Melk 100 gram
Water 100 gram
Groene kleurstof

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Kerst, Winter

Eindproduct

Eindproduct

Brownies, Stukswerk