Mengen: alles tezamen 3 minuten met de vlinder, stand 2 van de klutsmachine. Pan Ø 26 cm: licht invetten.1000 gram beslag in het bakblik. Bakken: 170 ⁰C / 150 ⁰C (boven / onder) Baktijd: 50 minuten. Afwerking: Na afkoeling, taart doorsnijden en 175 gram Bakels Millionairs Caramel op onderste plak strijken, daarna bovenste plak er op. Taart overgieten met Bakels Chocolade Truffel. Als de truffel gedroogd is, punten snijden en afwerken.
Werkwijze Créme:
Alle ingrediënten 3 min. opkloppen met garde in hoogste versnelling
Recept creme:
Recept Créme:
Bakels Cremess Superior 150 gram
Melk 100 gram
Water 100 gram
Groene kleurstof
Botercrèmepoeder voor een luchtige crème met een volle smaak voor een wat zachtere creme.
Overzicht ProductenBakpoeder voor al het bakwerk. Geschikt voor blanke koek. Type: natrium pyrofosfaat + carbonaat. Richtdosering:1-3% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenNeutraal basispoeder voor extra luchtige bavarois. Zeer geschikt voor kwark- en yoghurtgebak, of desserts. Als vocht bijvoorbeeld gebruiken: mandarijnen in ...
Overzicht ProductenBeslagstabilisator in pastavorm voor alle eierbeslagen. Toevoeging: 50 gram per liter(ei + water).
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen uitstekend product dat vet uitbakken voorkomt en volume geeft aan de vullingen. Bij uitstek geschikt voor al het hartige ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227