Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Boter
0.315
Ei (heel)
0.125
Totaal gewicht: 1.440

Alle ingrediënten mengen met de planeetmenger tot een homogeen deeg.
Deeg koelen tot het stevig is.
Kort doordraaien.
Uitrollen : 8 mm , uitsteken met sloffen ring en 100 g spijs of gele room inspuiten.
Bakken :180 °C, baktijd ca.25 minuten.
Neem de gebakken slof met vulling van gele room.
Vet de slofring in, en zet deze om de slof heen.
Vul de ring met Advocaat bavaroise ( ca.300 gram) en strijk glad af.
Laat dit opstijven in de vriezer.

Receptuur:
1000 gram slagroom zonder suiker
200 gram Bakels Fond Royale of Mousse mix Neutraal
250 gram Water.
300 gram Advocaat.

Werkwijze:
Sla de slagroom lobbig ( yoghurt dikte )
Meng poeder met het water , maak familie met de slagroom en spatel het geheel door elkaar. meng als laatste de Advocaat kort door de bavaroise.

Afwerking:
Ringen of baan spuiten van Bakels Instant Cream.

100 gram Bakels Instant cream
150 gram Water
150 gram Melk

Alle ingrediënten 3 minuten opkloppen met de garde in de hoogste versnelling

Doppen aan zijkant spuiten.
Ringen vullen met advocaat.
Geheel afwerken met chocolade schaafsel

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Pasen

Eindproduct

Eindproduct

Gebak, Sloffen, Stukswerk, Taart