Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Boter
0.315
Ei (heel)
0.125
Totaal gewicht: 1.440

Alle ingrediënten mengen met de planeetmenger tot een homogeen deeg.
Deeg koelen tot het stevig is.
Kort doordraaien.
Rol kano deeg uit op 5 mm
Rol een pil Millionairs Caramel en leg deze op de deegplak. (50 gram)
Vul de ring met Haagse hopjes cake (op basis van Koffie koekjes cake )
Vulgewicht : 400 gram cake beslag

Receptuur cake:

450 gram Koffie met Koekjes Cakemix
450 gram Bloem ( patent)
100 gram bruine basterd suiker
1250 gram Millionairs Caramel
635 gram gesmolten Boter
625 gram heel Ei

Werkwijze:

Millionairs caramel iets afslappen in magentron, boter smelten.
Caramel , ei en boter met elkaar mengen tot een hopmogene massa.
Vervolgens de rest van de grondstoffen toevoegen en 5 minuten in de eerste versnelling draaien met een vlinder.
Bakken : 160 °C, ca. 70 minuten.

Afwerking:
Wat afgeslapte Millionairs caramel op bovenkant strijken.
Direct decoreren met gebruneerde Amandelstiften.
Afwerken met caramel over de amandelstiften.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Herfst

Eindproduct

Eindproduct

Cake, Gebak, Sloffen, Stukswerk, Taart