De Bakels Milloinairs Caramel mengen met de gesmolten boter
en het ei tot het een homogene massa is.
De Koffie met koekjes Cakemix, bloem en bruine basterdsuiker
toevoegen en een beslag mengen met de vlinder, 5 min op
lage snelheid.
Een bakplaat (60 x 20 cm) vullen met 2250 gram beslag.
Bakken: 180°C
Baktijd: ca. 30-35 minuten.
Afwerken met afgeslapte Milloinairs Caramel.
1000 g Bakels Millionairs Caramel verwarmen (ca. 40°C)
en hierdoor 100 g gesmolten roomboter mengen.
Na afkoelen van de cake glaceren met de afgeslapte caramel.
Bakpoeder voor al het bakwerk. Geschikt voor blanke koek. Type: natrium pyrofosfaat + carbonaat. Richtdosering:1-3% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenNeutraal basispoeder voor extra luchtige bavarois. Zeer geschikt voor kwark- en yoghurtgebak, of desserts. Als vocht bijvoorbeeld gebruiken: mandarijnen in ...
Overzicht ProductenBeslagstabilisator in pastavorm voor alle eierbeslagen. Toevoeging: 50 gram per liter(ei + water).
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen uitstekend product dat vet uitbakken voorkomt en volume geeft aan de vullingen. Bij uitstek geschikt voor al het hartige ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227