Groep 1
Ingrediënt
KG
0.450
Bloem (patent)
0.450
Bruine basterdsuiker
0.100
1.250
Boter (smeuïg)
0.625
Heelei
0.625
Totaal gewicht: 3.500

De Bakels Milloinairs Caramel mengen met de gesmolten boter
en het ei tot het een homogene massa is.
De Koffie met koekjes Cakemix, bloem en bruine basterdsuiker
toevoegen en een beslag mengen met de vlinder, 5 min op
lage snelheid.
Een bakplaat (60 x 20 cm) vullen met 2250 gram beslag.
Bakken: 180°C
Baktijd: ca. 30-35 minuten.
Afwerken met afgeslapte Milloinairs Caramel.
1000 g Bakels Millionairs Caramel verwarmen (ca. 40°C)
en hierdoor 100 g gesmolten roomboter mengen.
Na afkoelen van de cake glaceren met de afgeslapte caramel.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Herfst

Eindproduct

Eindproduct

Cake, Stukswerk