Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Boter
0.315
Ei (heel)
0.125
Totaal gewicht: 1.440

Alle ingrediënten mengen met de planeetmenger tot een homogeen deeg.
Deeg koelen tot het stevig is.
Kort doordraaien.
Uitrollen : 8 mm , uitsteken met sloffen ring en 100 g spijs of gele room inspuiten.
Bakken :180 °C, baktijd ca.25 minuten.
Neem de gebakken slof met vulling van gele room.
Vet de slofring in, en zet deze om de slof heen.
Vul de ring met aardbei bavaroise ( ca.350 gram) en strijk glad af.
Laat dit opstijven in de vriezer.

Receptuur:
1000 gram slagroom zonder suiker
200 gram Bakels Fond Royale of Mousse mix Neutraal
250 gram Water.
500 gram Bakels Fris Fruit Aardbei.

Werkwijze:
Sla de slagroom lobbig ( yoghurt dikte )
Meng poeder met het water , maak familie met de slagroom en spatel het geheel door elkaar. meng als laatste de Fris Fruit Aardbei kort door de bavaroise.

Afwerking:
Koude spiegel met Bakels Diamond Glaze Neutral , met iets rode kleurstof.
Verse aardbeien om af te garneren.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Zomer

Eindproduct

Eindproduct

Gebak, Sloffen, Stukswerk, Taart