Alle ingrediënten mengen met de planeetmenger tot een homogeen deeg.
Deeg koelen tot het stevig is.
Kort doordraaien.
Uitrollen : 8 mm , uitsteken met sloffen ring en 100 g spijs of gele room inspuiten.
Bakken :180 °C, baktijd ca.25 minuten.
Neem de gebakken slof met vulling van gele room.
Vet de slofring in, en zet deze om de slof heen.
Vul de ring met aardbei bavaroise ( ca.350 gram) en strijk glad af.
Laat dit opstijven in de vriezer.
Receptuur:
1000 gram slagroom zonder suiker
200 gram Bakels Fond Royale of Mousse mix Neutraal
250 gram Water.
500 gram Bakels Fris Fruit Aardbei.
Werkwijze:
Sla de slagroom lobbig ( yoghurt dikte )
Meng poeder met het water , maak familie met de slagroom en spatel het geheel door elkaar. meng als laatste de Fris Fruit Aardbei kort door de bavaroise.
Afwerking:
Koude spiegel met Bakels Diamond Glaze Neutral , met iets rode kleurstof.
Verse aardbeien om af te garneren.