Alle ingrediënten mengen met de planeetmenger tot een homogeen deeg.
Deeg koelen tot het stevig is.
Kort doordraaien.
Uitrollen : 8 mm , uitsteken met sloffen ring en 100 g spijs of gele room inspuiten.
Bakken :180 °C, baktijd ca.25 minuten.
Neem de gebakken slof met vulling van afgeslapte Amandelspijs.
Vet de slofring in, en zet deze om de slof heen.
Vul de ring met Caramel bavaroise ( ca.300 gram) en strijk glad af.
Laat dit opstijven in de vriezer.
Receptuur:
1000 gram slagroom zonder suiker
200 gram Bakels Fond Royale of Mousse mix Neutraal
250 gram Water.
150 gram Bakels Miljonairs Caramel.
Werkwijze:
Sla de slagroom lobbig ( yoghurt dikte )
Meng poeder met het water , maak familie met de slagroom en spatel het geheel door elkaar. Meng als laatste de Miljonairs caramel door ( deze iets slapper maken in de magnetron door kort te verwarmen)
Afwerking:
Schuimpijpjes.
Receptuur:
110 gram Bakels Scharrel schuimpoeder
1000 gram Water
3850 gram kristalsuiker.
Werkwijze:
De Schuimpoeder mengen met de suiker.
Water erbij voegen en opkloppen.
Soortelijk gewicht : ca.340-360g/l
Gewenste model spuiten.
Drogen ( bakken ) : 110 °C ca.60 minuten.
Afgarneren: licht kaneel over bovenkant strooien..
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse aardbeienvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Niet té zoet en heerlijk ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse bosvruchtenvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Heerlijk en vol van smaak! ...
Als er iets is wat aan Amerika doet denken zijn het wel brownies. Met de brownies die u maakt met ...
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenBroodverbetermiddelen, Vermalser
Vermalser voor alle soorten brood. Vermalser bij uitstek. Kruimelvrij en zeer lang mals. Toevoeging: 1-2% te doseren na de helft ...
Overzicht ProductenConserveringsmiddel. Tegen leng. Type: calciumpropionaat Toevoeging: 0,2-0,4% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen brioche is een zacht, zoet wittebrood, dat oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Het is licht en luchtig, en heeft een ...
Overzicht ProductenVoor het langer houdbaar maken van verschillende bakproducten
Overzicht ProductenDe Bakels Gele Roompoeder is de basismix voor de bereiding van gele room. Deze room is voortreffelijk vol van smaak, ...
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenBroodverbetermiddelen, Kleinbroodpoeder
Voor zachte luxe broodjes met een prachtig volume en een frisse kleur.
Overzicht ProductenMet de Bakels Kookroompoeder maakt u room op traditionele wijze. Kies voor echte ouderwetse banketbakkersroom van patissierkwaliteit. Deze kookroompoeder is ...
Overzicht ProductenWater/olie-emulsie voor perfecte lossing van alle broodsoorten en verschillende soorten banket, zonder verkolende eigenschappen. Houdt de bakplaat schoon. Bestel artikel!
Overzicht ProductenBakels Low Carb Broodmix. Dit is een broodmix voor een heerlijk Koolhydraatarm brood met slechts 6,4 gram koolhydraten per 100 ...
Overzicht ProductenKompleetpoeder geschikt voor bijv. getoerd gerezen vlinders. Ook basisbeleg voor pizza. Voor een primasaus die niet zwart bakt.
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227