Alle grondstoffen met draadgarde opkloppen in de
hoogste versnelling ca. 8 minuten.
Het beslag met behulp van een spuitzak ronde
doppen de bakplaat spuiten.
Bakken bij 200°C gedurende 12-15 minuten.
Deze receptuur kan ook gebruikt worden voor het maken van langevingers. Na het opspuiten dan overstrooien met fijne kristalsuiker en bakken.
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse aardbeienvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Niet té zoet en heerlijk ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse bosvruchtenvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Heerlijk en vol van smaak! ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse Peach Amaretto Vlaai met een romige Peach Amaretto vulling. Heerlijk van smaak ...
Kies voor onze Kapselmix deLuxe. Dit is dé basismix voor kapsel of biscuit. Met onze kapselmix kunt u rekenen op ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227