Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kapselmix deLuxe
1,000.000
Eieren
500.000
Water
200.000
Patentbloem
400.000
Suiker
100.000
Totaal gewicht: 2,200.000

Methode

Alle grondstoffen met draadgarde opkloppen in de
hoogste versnelling ca. 8 minuten.
Het beslag met behulp van een spuitzak ronde
doppen de bakplaat spuiten.

Bakken bij 200°C gedurende 12-15 minuten.

Deze receptuur kan ook gebruikt worden voor het maken van langevingers. Na het opspuiten dan overstrooien met fijne kristalsuiker en bakken.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kapselmix deLuxe
1,000.000
Eieren
500.000
Water
200.000
Patentbloem
400.000
Suiker
100.000
Totaal gewicht: 2,200.000

Methode

Alle grondstoffen met draadgarde opkloppen in de
hoogste versnelling ca. 8 minuten.
Het beslag met behulp van een spuitzak ronde
doppen de bakplaat spuiten.

Bakken bij 200°C gedurende 12-15 minuten.

Deze receptuur kan ook gebruikt worden voor het maken van langevingers. Na het opspuiten dan overstrooien met fijne kristalsuiker en bakken.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Eierkoeken, Stukswerk

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.