Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1,000.000
Cerasundi Speculaaskruiden
80.000
Boter
315.000
Water
75.000
Totaal gewicht: 1,470.000

Methode

Bakels Spelt banketmix, speculaaskruiden, boter
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Deeg in koeling voor laten stijven.
Deeg uitrollen op 5 mm.
Breedte van de plak: ca. 30 cm.
strijk de plak met ei en bestrooi deze met bakvaste hagelslag/chocoladedrups.
Rol het geheel strak op.
Uit de pil plakken snijden van ca. 1-1,5 cm. en leg deze direct op de bakplaat.

Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 15 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1,000.000
Cerasundi Speculaaskruiden
80.000
Boter
315.000
Water
75.000
Totaal gewicht: 1,470.000

Methode

Bakels Spelt banketmix, speculaaskruiden, boter
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Deeg in koeling voor laten stijven.
Deeg uitrollen op 5 mm.
Breedte van de plak: ca. 30 cm.
strijk de plak met ei en bestrooi deze met bakvaste hagelslag/chocoladedrups.
Rol het geheel strak op.
Uit de pil plakken snijden van ca. 1-1,5 cm. en leg deze direct op de bakplaat.

Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 15 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Sint

Eindproduct

Eindproduct

Spelt, Stukswerk

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.