Bakels Spelt banketmix, speculaaskruiden, boter
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Deeg in koeling voor laten stijven.
Deeg uitrollen op 5 mm.
Breedte van de plak: ca. 30 cm.
strijk de plak met ei en bestrooi deze met bakvaste hagelslag/chocoladedrups.
Rol het geheel strak op.
Uit de pil plakken snijden van ca. 1-1,5 cm. en leg deze direct op de bakplaat.
Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 15 min.
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse aardbeienvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Niet té zoet en heerlijk ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse bosvruchtenvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Heerlijk en vol van smaak! ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse Peach Amaretto Vlaai met een romige Peach Amaretto vulling. Heerlijk van smaak ...
Voor typisch Hollands speculaas met karakter. Met een uitgelezen melange van specerijen en hoog kardemom gehalte. Dosering: 40-60 gram per ...
Overzicht ProductenMix voor Harderwenerdeeg, sloffendeeg e.d. op basis van spelt en honing
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227