Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1,000.000
Suiker
100.000
Cerasundi Speculaaskruiden
80.000
Boter
325.000
Heelei
50.000
Water
30.000
Amandelschaafsel
75.000
Totaal gewicht: 1,660.000

Methode

Bakels Spelt banketmix, suiker, speculaaskruiden, boter, ei,amandelschaafsel
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Direct van het deeg een pil rollen met een diameter van 3-4 centimeter.
De pillen evt. voor het snijden door de amandelschaafsel rollen.
Uit de pil plakken snijden met een dikte van ca. 0,5 cm en op de bakplaat leggen.

Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1,000.000
Suiker
100.000
Cerasundi Speculaaskruiden
80.000
Boter
325.000
Heelei
50.000
Water
30.000
Amandelschaafsel
75.000
Totaal gewicht: 1,660.000

Methode

Bakels Spelt banketmix, suiker, speculaaskruiden, boter, ei,amandelschaafsel
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Direct van het deeg een pil rollen met een diameter van 3-4 centimeter.
De pillen evt. voor het snijden door de amandelschaafsel rollen.
Uit de pil plakken snijden met een dikte van ca. 0,5 cm en op de bakplaat leggen.

Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Sint

Eindproduct

Eindproduct

Spelt, Stukswerk

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.