Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1.000
Suiker
0.100
Cerasundi Speculaaskruiden
0.080
Boter
0.325
Heelei
0.050
Water
0.030
Amandelschaafsel
0.075
Totaal gewicht: 1.660

Methode

Bakels Spelt banketmix, suiker, speculaaskruiden, boter, ei,amandelschaafsel
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Direct van het deeg een pil rollen met een diameter van 3-4 centimeter.
De pillen evt. voor het snijden door de amandelschaafsel rollen.
Uit de pil plakken snijden met een dikte van ca. 0,5 cm en op de bakplaat leggen.

Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1.000
Suiker
0.100
Cerasundi Speculaaskruiden
0.080
Boter
0.325
Heelei
0.050
Water
0.030
Amandelschaafsel
0.075
Totaal gewicht: 1.660

Methode

Bakels Spelt banketmix, suiker, speculaaskruiden, boter, ei,amandelschaafsel
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Direct van het deeg een pil rollen met een diameter van 3-4 centimeter.
De pillen evt. voor het snijden door de amandelschaafsel rollen.
Uit de pil plakken snijden met een dikte van ca. 0,5 cm en op de bakplaat leggen.

Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Sint

Eindproduct

Eindproduct

Spelt, Stukswerk