Bakels Spelt banketmix, suiker, speculaaskruiden, boter, ei,amandelschaafsel
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Direct van het deeg een pil rollen met een diameter van 3-4 centimeter.
De pillen evt. voor het snijden door de amandelschaafsel rollen.
Uit de pil plakken snijden met een dikte van ca. 0,5 cm en op de bakplaat leggen.
Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse aardbeienvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Niet té zoet en heerlijk ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse bosvruchtenvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Heerlijk en vol van smaak! ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse Peach Amaretto Vlaai met een romige Peach Amaretto vulling. Heerlijk van smaak ...
Voor typisch Hollands speculaas met karakter. Met een uitgelezen melange van specerijen en hoog kardemom gehalte. Dosering: 40-60 gram per ...
Overzicht ProductenMix voor Harderwenerdeeg, sloffendeeg e.d. op basis van spelt en honing
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227