Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1.000
Cerasundi Speculaaskruiden
0.080
Boter
0.315
Water
0.075
Totaal gewicht: 1.470

Methode

Bakels Spelt banketmix, speculaaskruiden, boter
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Deeg in koeling voor laten stijven.
Deeg uitrollen op 5 mm.
Breedte van de plak: ca. 30 cm.

Daarna de amandelspijs uitrollen op 3 mm.
Breedte ook ca. 30 cm.
Leg de spijsplak bovenop de speculaasplak en rol het geheel strak op.
Uit de pil plakken snijden van ca. 1-1,5 cm. en leg deze direct op de bakplaat.

Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 15 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1.000
Cerasundi Speculaaskruiden
0.080
Boter
0.315
Water
0.075
Totaal gewicht: 1.470

Methode

Bakels Spelt banketmix, speculaaskruiden, boter
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Deeg in koeling voor laten stijven.
Deeg uitrollen op 5 mm.
Breedte van de plak: ca. 30 cm.

Daarna de amandelspijs uitrollen op 3 mm.
Breedte ook ca. 30 cm.
Leg de spijsplak bovenop de speculaasplak en rol het geheel strak op.
Uit de pil plakken snijden van ca. 1-1,5 cm. en leg deze direct op de bakplaat.

Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 15 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Sint

Eindproduct

Eindproduct

Spelt, Stukswerk