Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1.000
Cerasundi Speculaaskruiden
0.080
Boter
0.315
Water
0.075
Totaal gewicht: 1.470

Methode

Bakels Spelt banketmix, speculaaskruiden, boter
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Deeg in koeling voor laten stijven.
Deeg uitrollen op 3,5 mm.
Per staaf 200 gram aangemaakte Amandelspijs.
Spijspil inrollen op gewenste lengte.

Met sluiting aan onderzijde op de plaat leggen en strijken met ei.
Evt. decoreren met halve amandelen of amandelschaafsel.

Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 25 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1.000
Cerasundi Speculaaskruiden
0.080
Boter
0.315
Water
0.075
Totaal gewicht: 1.470

Methode

Bakels Spelt banketmix, speculaaskruiden, boter
en het water mengen tot een homogeen deeg.
Deeg in koeling voor laten stijven.
Deeg uitrollen op 3,5 mm.
Per staaf 200 gram aangemaakte Amandelspijs.
Spijspil inrollen op gewenste lengte.

Met sluiting aan onderzijde op de plaat leggen en strijken met ei.
Evt. decoreren met halve amandelen of amandelschaafsel.

Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: ca. 25 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Sint

Eindproduct

Eindproduct

Speculaas, Spelt, Stukswerk