Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1,000.000
ei
500.000
Wortel (en Julien snijden)
500.000
Rozijnen (weken)
150.000
Walnoten
60.000
Cerasundi Speculaaskruiden
60.000
Bakels Kokosmakronenmix
20.000
Totaal gewicht: 2,290.000

Methode

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten
op de laagste stand. Vul 1300 gram beslag in het cakeblik.
Bakken: 160°C /140°C – 50 minuten. Cake uit het blik halen en afkoelen.
Afwerking: BAKELS Chocoladetruffel wit verwarmen en cake hiermee
overgieten. Walnoten opleggen. Strepen met BAKELS Chockex Puur
en BAKELS Millionairs Caramel maken.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1,000.000
ei
500.000
Wortel (en Julien snijden)
500.000
Rozijnen (weken)
150.000
Walnoten
60.000
Cerasundi Speculaaskruiden
60.000
Bakels Kokosmakronenmix
20.000
Totaal gewicht: 2,290.000

Methode

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten
op de laagste stand. Vul 1300 gram beslag in het cakeblik.
Bakken: 160°C /140°C – 50 minuten. Cake uit het blik halen en afkoelen.
Afwerking: BAKELS Chocoladetruffel wit verwarmen en cake hiermee
overgieten. Walnoten opleggen. Strepen met BAKELS Chockex Puur
en BAKELS Millionairs Caramel maken.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.