Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
ei
0.500
Wortel (en Julien snijden)
0.500
Rozijnen (weken)
0.150
Walnoten
0.060
Cerasundi Speculaaskruiden
0.060
Bakels Kokosmakronenmix
0.020
Totaal gewicht: 2.290

Methode

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten
op de laagste stand. Vul 1300 gram beslag in het cakeblik.
Bakken: 160°C /140°C – 50 minuten. Cake uit het blik halen en afkoelen.
Afwerking: BAKELS Chocoladetruffel wit verwarmen en cake hiermee
overgieten. Walnoten opleggen. Strepen met BAKELS Chockex Puur
en BAKELS Millionairs Caramel maken.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
ei
0.500
Wortel (en Julien snijden)
0.500
Rozijnen (weken)
0.150
Walnoten
0.060
Cerasundi Speculaaskruiden
0.060
Bakels Kokosmakronenmix
0.020
Totaal gewicht: 2.290

Methode

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten
op de laagste stand. Vul 1300 gram beslag in het cakeblik.
Bakken: 160°C /140°C – 50 minuten. Cake uit het blik halen en afkoelen.
Afwerking: BAKELS Chocoladetruffel wit verwarmen en cake hiermee
overgieten. Walnoten opleggen. Strepen met BAKELS Chockex Puur
en BAKELS Millionairs Caramel maken.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake