Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Schuimpoeder scharrel
55.000
Water (lauw)
500.000
Suiker
500.000
Totaal gewicht: 1,055.000

Methode

vulling:
Suiker 1000 gram
Chocolade stukjes fijn 200 gram
Werkwijze:
Bakels Schuimpoeder Scharrel mengen met suiker en water.
Samen opkloppen tot een vast schuim.

Vulling: De suiker aan het opgeklopte schuim toevoegen en door het schuim draaien.
Dan langzaam de chocolade doormengen en direct stoppen.
Met 2 krabbers plakken op siliconenpapier leggen
Baktemperatuur: ca. 120°C.
Baktijd: ca. 120 minuten (afhankelijk van grootte en hoeveelheid).

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Schuimpoeder scharrel
55.000
Water (lauw)
500.000
Suiker
500.000
Totaal gewicht: 1,055.000

Methode

vulling:
Suiker 1000 gram
Chocolade stukjes fijn 200 gram
Werkwijze:
Bakels Schuimpoeder Scharrel mengen met suiker en water.
Samen opkloppen tot een vast schuim.

Vulling: De suiker aan het opgeklopte schuim toevoegen en door het schuim draaien.
Dan langzaam de chocolade doormengen en direct stoppen.
Met 2 krabbers plakken op siliconenpapier leggen
Baktemperatuur: ca. 120°C.
Baktijd: ca. 120 minuten (afhankelijk van grootte en hoeveelheid).

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Koekjes, Stukswerk