Choco Yuzu gebakje
Een trendy gebakje, op plantaardige basis gemaakt. Met de smaak van Yuzu, wat lijkt op een combinatie van mandarijn en citroen.
Maak de Chocolade bavaroise als eerste, spuit deze in siliconen tulbandvorm of andere mal van circa 7cm doorsnede. Vries deze in. Na het vriezen lossen en overgieten met chocolade glaze. Plaats de minitulband dan op de koekbodem en vul het midden van de tulband met yuzu cream. Decoreren naar wens.
Draai het water aan met de gele roompoeder en voeg daarna de amandelspijs toe, meng dit tot een homogene vulling.
Sla de Vegan slagroom vervanger op met de suiker tot een lobbige massa.
Meng het water met Bakels vegan Fond Royale en klop dit op tot een luchtige massa.
Voeg de slagroomvervanger aan het opgeklopte fond royale toe en meng dit, voeg daarna de chocladepasta en het aroma toe en meng dit tot een homogenen bavaroise.
Los de cacaopoeder op in warm water van tenminste 55gr.C
Mix alle ingrediënten in de 1e versnelling van de planeetmenger tot een homogeen deeg. Rol dit deeg uit op 6 mm dikte en steek plakjes uit van 7 cm doorsnee en circa 27 g
Spuit hierop een dopje roomspijs van 10 g en bak deze op 170°C voor 25 minuten
Na het bakken laten afkoelen