Maak de Chocolade bavaroise als eerste, spuit deze in siliconen tulbandvorm of andere mal van circa 7cm doorsnede. Vries deze in. Na het vriezen lossen en overgieten met chocolade glaze. Plaats de minitulband dan op de koekbodem en vul het midden van de tulband met yuzu cream. Decoreren naar wens.

 

 

Groep Roomspijs
Ingrediënt
KG
0.120
Totaal gewicht: 0.120
Groep 1
Ingrediënt
KG
Water
0.300
Amandelspijs (vegan)
0.420
Totaal gewicht: 0.720

Draai het water aan met de gele roompoeder en voeg daarna de amandelspijs toe, meng dit tot een homogene vulling.

Groep 1
Ingrediënt
KG
0.220
Slagroomvervanger (vegan)
0.200
Water
0.300
Suiker
0.200
Chocolade pasta
0.400
Totaal gewicht: 1.320

Sla de Vegan slagroom vervanger op met de suiker tot een lobbige massa.

Meng het water met Bakels vegan Fond Royale en klop dit op tot een luchtige massa.

Voeg de slagroomvervanger aan het opgeklopte fond royale toe en meng dit, voeg daarna de chocladepasta en het aroma toe en meng dit tot een homogenen bavaroise.

 

Groep 1
Ingrediënt
KG
Cacaopoeder
0.050
Water
0.125
Totaal gewicht: 0.175

Los de cacaopoeder op in warm water van tenminste 55gr.C

Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Margarine
0.315
Water
0.200
Totaal gewicht: 1.515

Mix alle ingrediënten in de 1e versnelling van de planeetmenger tot een homogeen deeg. Rol dit deeg uit op 6 mm dikte en steek plakjes uit van 7 cm doorsnee en circa 27 g

Spuit hierop een dopje roomspijs van 10 g en bak deze op 170°C voor 25 minuten

Na het bakken laten afkoelen

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Plant-based

Eindproduct

Eindproduct

Gebak, Vegan gebak