Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Teffbroodmix
1,000.000
Volkorenmeel
500.000
Verse gist
30.000
Water
975.000
Totaal gewicht: 2,505.000

Methode

Kneed een soepel deeg.
Deegtemperatuur: 27°C
Direct afwegen en opbollen/ oppunten
Bol/ puntrijs: 45 minuten
Opmaken
Narijs: ± 75 minuten
Baktijd: ± 35 minuten
Inschiettemperatuur: ± 270°C

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Teffbroodmix
1,000.000
Volkorenmeel
500.000
Verse gist
30.000
Water
975.000
Totaal gewicht: 2,505.000

Methode

Kneed een soepel deeg.
Deegtemperatuur: 27°C
Direct afwegen en opbollen/ oppunten
Bol/ puntrijs: 45 minuten
Opmaken
Narijs: ± 75 minuten
Baktijd: ± 35 minuten
Inschiettemperatuur: ± 270°C

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Groot brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.