Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
0.500
Water
0.200
Vers ei
0.160
Plantaardige olie
0.100
Bakels Cremess Superior
0.150
Halfvolle melk
0.100
Water
0.100
Totaal gewicht: 1.310

Methode

Werkwijze Taart:
Meng alle ingrediënten 5 minuten met een garde
in de 3de versnelling van de planeetmenger.
Vul een taartpan Ø 17 cm met Ca. 400 gram beslag.
Bakken: 160/140ºC. Baktijd: Ca. 45 min.

Werkwijze Creme:
Mix alle ingrediënten 3 minuten met
een garde in de hoogste versnelling van de
planeetmenger.

Afwerking:
Kapsel in drie lagensnijden
Smeer de onderste en middelste plak in met
een laagje Bakels Frambozen Bessenjam

Spuit op deze lagen 30 gram Cremess Superior.
Leg alle lagen op elkaar. Vervolgens de
taart met oranje fondant overgieten.

Decoratie:
Spinneweb opspuiten met Bakels Chockex Puur.
Onderste helft van de taart aanzetten met
hagelslag.
Spin opleggen (gemaakt met Chockex Puur)
Spookjes opleggen.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
0.500
Water
0.200
Vers ei
0.160
Plantaardige olie
0.100
Bakels Cremess Superior
0.150
Halfvolle melk
0.100
Water
0.100
Totaal gewicht: 1.310

Methode

Werkwijze Taart:
Meng alle ingrediënten 5 minuten met een garde
in de 3de versnelling van de planeetmenger.
Vul een taartpan Ø 17 cm met Ca. 400 gram beslag.
Bakken: 160/140ºC. Baktijd: Ca. 45 min.

Werkwijze Creme:
Mix alle ingrediënten 3 minuten met
een garde in de hoogste versnelling van de
planeetmenger.

Afwerking:
Kapsel in drie lagensnijden
Smeer de onderste en middelste plak in met
een laagje Bakels Frambozen Bessenjam

Spuit op deze lagen 30 gram Cremess Superior.
Leg alle lagen op elkaar. Vervolgens de
taart met oranje fondant overgieten.

Decoratie:
Spinneweb opspuiten met Bakels Chockex Puur.
Onderste helft van de taart aanzetten met
hagelslag.
Spin opleggen (gemaakt met Chockex Puur)
Spookjes opleggen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Halloween

Eindproduct

Eindproduct

Taart