Werkwijze Taart:
Meng alle ingrediënten 5 minuten met een garde
in de 3de versnelling van de planeetmenger.
Vul een taartpan Ø 17 cm met Ca. 400 gram beslag.
Bakken: 160/140ºC. Baktijd: Ca. 45 min.
Werkwijze Creme:
Mix alle ingrediënten 3 minuten met
een garde in de hoogste versnelling van de
planeetmenger.
Afwerking:
Kapsel in drie lagensnijden
Smeer de onderste en middelste plak in met
een laagje Bakels Frambozen Bessenjam
Spuit op deze lagen 30 gram Cremess Superior.
Leg alle lagen op elkaar. Vervolgens de
taart met oranje fondant overgieten.
Decoratie:
Spinneweb opspuiten met Bakels Chockex Puur.
Onderste helft van de taart aanzetten met
hagelslag.
Spin opleggen (gemaakt met Chockex Puur)
Spookjes opleggen.
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse aardbeienvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Niet té zoet en heerlijk ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse bosvruchtenvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Heerlijk en vol van smaak! ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse Peach Amaretto Vlaai met een romige Peach Amaretto vulling. Heerlijk van smaak ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse rijstevlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Simpel maar o zo lekker! ...
Basispoeder voor het maken van Creme Chantilly. Reuzestrak maskeren. Ook te gebruiken als basis voorbavaroise en Creme Suisse.
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227