Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Chocolade Kapselmix
0.475
Rumpasta
0.023
Cacaopoeder
0.025
ei
0.300
Water (lauw)
0.115
Totaal gewicht: 0.938
Groep Recept Schuim:
Ingrediënt
KG
Bakels schuimpoeder
0.030
Water (lauw)
0.275
Suiker
0.500
Totaal gewicht: 0.805
Groep Recept Choco Cremess Superior
Ingrediënt
KG
Bakels Cremess Superior
0.100
Chocolade Truffel (gesmolten, niet te warm)
0.100
Totaal gewicht: 0.200

Methode

Werkwijze Taart:
Meng alle ingrediënten met een garde 9
minuten in de 3de versnelling van de planeet-
menger. Vul een taartpan (ø 17 cm) met 350 gram
beslag.
Bakken: 200ºC Baktijd: 26 minuten

Werkwijze Schuim: Scharrelschuimpoeder en het water samen
mengen en 20 minuten laten staan.
Vervolgens ½ suikerhoeveelheid toevoegen
en opkloppen met de gard in de 3e versnel-
ling gedurende 10 minuten. Daarna de rest
van het suiker toevoegen.
Spookjes opspuiten (spuit rond 24mm).
Bakken: 110°C Baktijd: ca.60 minuten.

Afwerking:
Ogen spuiten met Bakels Chockex Wit en Puur.
Kapsel door midden snijden
Bovenkant taart afstrijken met Chockex Puur.
Bodem: bolletjes opspuiten van Choco Cremess
Superior, in het midden dopjes Bakels Frisfruit
Kersen.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Chocolade Kapselmix
0.475
Rumpasta
0.023
Cacaopoeder
0.025
ei
0.300
Water (lauw)
0.115
Totaal gewicht: 0.938
Groep Recept Schuim:
Ingrediënt
KG
Bakels schuimpoeder
0.030
Water (lauw)
0.275
Suiker
0.500
Totaal gewicht: 0.805
Groep Recept Choco Cremess Superior
Ingrediënt
KG
Bakels Cremess Superior
0.100
Chocolade Truffel (gesmolten, niet te warm)
0.100
Totaal gewicht: 0.200

Methode

Werkwijze Taart:
Meng alle ingrediënten met een garde 9
minuten in de 3de versnelling van de planeet-
menger. Vul een taartpan (ø 17 cm) met 350 gram
beslag.
Bakken: 200ºC Baktijd: 26 minuten

Werkwijze Schuim: Scharrelschuimpoeder en het water samen
mengen en 20 minuten laten staan.
Vervolgens ½ suikerhoeveelheid toevoegen
en opkloppen met de gard in de 3e versnel-
ling gedurende 10 minuten. Daarna de rest
van het suiker toevoegen.
Spookjes opspuiten (spuit rond 24mm).
Bakken: 110°C Baktijd: ca.60 minuten.

Afwerking:
Ogen spuiten met Bakels Chockex Wit en Puur.
Kapsel door midden snijden
Bovenkant taart afstrijken met Chockex Puur.
Bodem: bolletjes opspuiten van Choco Cremess
Superior, in het midden dopjes Bakels Frisfruit
Kersen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Halloween

Eindproduct

Eindproduct

Taart