Werkwijze Taart:
Meng alle ingrediënten met een garde 9
minuten in de 3de versnelling van de planeet-
menger. Vul een taartpan (ø 17 cm) met 350 gram
beslag.
Bakken: 200ºC Baktijd: 26 minuten
Werkwijze Schuim: Scharrelschuimpoeder en het water samen
mengen en 20 minuten laten staan.
Vervolgens ½ suikerhoeveelheid toevoegen
en opkloppen met de gard in de 3e versnel-
ling gedurende 10 minuten. Daarna de rest
van het suiker toevoegen.
Spookjes opspuiten (spuit rond 24mm).
Bakken: 110°C Baktijd: ca.60 minuten.
Afwerking:
Ogen spuiten met Bakels Chockex Wit en Puur.
Kapsel door midden snijden
Bovenkant taart afstrijken met Chockex Puur.
Bodem: bolletjes opspuiten van Choco Cremess
Superior, in het midden dopjes Bakels Frisfruit
Kersen.