Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Chocolade Kapselmix
475.000
Rumpasta
23.000
Cacaopoeder
25.000
ei
300.000
Water (lauw)
115.000
Totaal gewicht: 938.000
Groep Recept Schuim:
Ingrediënt
KG
Bakels schuimpoeder
30.000
Water (lauw)
275.000
Suiker
500.000
Totaal gewicht: 805.000
Groep Recept Choco Cremess Superior
Ingrediënt
KG
Bakels Cremess Superior
100.000
Chocolade Truffel (gesmolten, niet te warm)
100.000
Totaal gewicht: 200.000

Methode

Werkwijze Taart:
Meng alle ingrediënten met een garde 9
minuten in de 3de versnelling van de planeet-
menger. Vul een taartpan (ø 17 cm) met 350 gram
beslag.
Bakken: 200ºC Baktijd: 26 minuten

Werkwijze Schuim: Scharrelschuimpoeder en het water samen
mengen en 20 minuten laten staan.
Vervolgens ½ suikerhoeveelheid toevoegen
en opkloppen met de gard in de 3e versnel-
ling gedurende 10 minuten. Daarna de rest
van het suiker toevoegen.
Spookjes opspuiten (spuit rond 24mm).
Bakken: 110°C Baktijd: ca.60 minuten.

Afwerking:
Ogen spuiten met Bakels Chockex Wit en Puur.
Kapsel door midden snijden
Bovenkant taart afstrijken met Chockex Puur.
Bodem: bolletjes opspuiten van Choco Cremess
Superior, in het midden dopjes Bakels Frisfruit
Kersen.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Chocolade Kapselmix
475.000
Rumpasta
23.000
Cacaopoeder
25.000
ei
300.000
Water (lauw)
115.000
Totaal gewicht: 938.000
Groep Recept Schuim:
Ingrediënt
KG
Bakels schuimpoeder
30.000
Water (lauw)
275.000
Suiker
500.000
Totaal gewicht: 805.000
Groep Recept Choco Cremess Superior
Ingrediënt
KG
Bakels Cremess Superior
100.000
Chocolade Truffel (gesmolten, niet te warm)
100.000
Totaal gewicht: 200.000

Methode

Werkwijze Taart:
Meng alle ingrediënten met een garde 9
minuten in de 3de versnelling van de planeet-
menger. Vul een taartpan (ø 17 cm) met 350 gram
beslag.
Bakken: 200ºC Baktijd: 26 minuten

Werkwijze Schuim: Scharrelschuimpoeder en het water samen
mengen en 20 minuten laten staan.
Vervolgens ½ suikerhoeveelheid toevoegen
en opkloppen met de gard in de 3e versnel-
ling gedurende 10 minuten. Daarna de rest
van het suiker toevoegen.
Spookjes opspuiten (spuit rond 24mm).
Bakken: 110°C Baktijd: ca.60 minuten.

Afwerking:
Ogen spuiten met Bakels Chockex Wit en Puur.
Kapsel door midden snijden
Bovenkant taart afstrijken met Chockex Puur.
Bodem: bolletjes opspuiten van Choco Cremess
Superior, in het midden dopjes Bakels Frisfruit
Kersen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Halloween

Eindproduct

Eindproduct

Taart

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.